Useful Fertilizer - Oklahoma Dust

Ledarskapsböcker

Det är underbart med böcker tycker jag och det finns så mycket som man kan läsa och det kan vara allt ifrån noveller till att man läser ledarskapsböcker så att man kan bli bättre på ledarskap eller något liknade. Ja det finns så mycket som man kan göra och som kan göra att man känner att det är något som man behöver och som kan göra att man mår bättre.
Ja jag tycker om att läsa och hitta nya böcker som man kan läsa för man lär sig hela tiden något och så finns det så mycket som är kul och som kan kan tänka sig att hitta på.

Bra att läsa på sommaren tycker jag

Ja det är härligt att läsa på sommaren för det finns så mycket som man kan läsa och hitta på och det är ju underbart när man känner att det finns så mycket som är kul och roligt och som man kan göra för att man ska hitta dom där stunderna när man känner att man kommer in i en annan värld i böckernas värld. Ja det är jätte bra och kul när man känner att det är det som man kan göra och som man kommer att uppskattas och tycka är kul.
Så har man inte läst en bok i sommar än så kan det vara dags att göra det och få njuta av det man läser och att kunna koppla av och lära sig nya saker. Ja det är verkligen härligt och underbart att kunna göra det och hitta det som man känner är det som man vill göra och hitta på.
Så hitta en bra bok om det är en novell eller en ledarskapsbok som man vill läsa så kommer det att vara givande och något som man kommer att tycka är kul och roligt att göra.